احیای ۴۹ واحد تولیدی راکد در شهرک های صنعتی قزوین
مدير عامل شركت شهركهاي صنعتي استان قزوين گفت: در سال رونق تولید شاهد احیا و جان گرفتن دوباره ۴۹ واحد تولیدی راکد در شهرک ها و نواحی صنعتی استان قزوین بودیم.
مدير عامل شركت شهركهاي صنعتي استان قزوين گفت: در سال رونق تولید شاهد احیا و جان گرفتن دوباره ۴۹ واحد تولیدی راکد در شهرک ها و نواحی صنعتی استان قزوین بودیم.
استان قزوین علاوه بر یک شهر صنعتی (البرز، نخستین شهر صنعتی ایران) دارای ۱۳ شهرک و ۶ ناحیه صنعتی است که به گزارش روابط عمومي شركت شهركهاي صنعتي استان قزوين، " حميدرضا خانپور" با اعلام اين مطلب افزود: در آنها نزدیک به هزار واحد تولیدی دارای پروانه بهره برداری هستند، با این وجود بعضی از این واحدها در سالیان گذشته به دلیل مشکلات مختلف دچار رکود شده و غیرفعال شدند.
وي اظهار داشت: واحدهایی که در سالیان گذشته به واسطه مشکلات مختلف اقتصادی از جمله کمبود نقدینگی و نداشتن مواد اولیه و نبود بازار، بدهی های بانکی و ... تعطیل شده و کارگران آنها از کار بیکار شده بودند اما با تلاش مضاعف مدیران بخش دولتی و خصوصی بار دیگر سرپا شده و چرخ تولید در آنها به چرخش درآمد.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان قزوین در همین رابطه گفت: سال گذشته با تلاش های انجام شده شاهد بازگشت ۴۹ واحد راکد و تعطیل تولیدی در شهرک ها و نواحی صنعتی این استان به چرخه تولید بودیم.
حمیدرضا خانپور گفت: با راه اندازی دوباره این واحدهای تولیدی در سالی که رونق تولید نام داشت، زمینه اشتغالزای برای بیش از ۱۲۰۰ نفر به شکل مستقیم فراهم شد.
این مسوول گفت: ۲۱ واحد از واحدهای تولیدی راکد و تعطیل شده که به چرخه تولید بازگشتند در شهرک صنعتی لیا در شهرستان قزوین قرار داشتند و سهم واحدهای احیا شده در شهرک صنعتی آراسنج بوئیین زهرا ۱۰ واحد، شهرک صنعتی کاسپین هفت واحد، شهرک صنعتی خرمدشت چهار واحد، ناحیه صنعتی دانسفهان سه واحد، شهرک صنعتی حیدریه ۲ واحد، شهرک صنعتی حکیمیه یک واحد و شهرک صنعتی آبیک یک واحد بوده است.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی قزوین گفت: راه اندازی دوباره این واحد در شرایط سخت اقتصادی و تحریم های ظالمانه آمریکا رخ داده و نشان داد که با خودباوری و تلاش مضاعف می توان گام های بلندی در عرصه تولید و شکوفایی صنعت در کشور برداشت و امیدواریم در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به نام جهش تولید نام گذاری شده است نیز بتوانیم تعداد بیشتری از واحدهای راکد را به چرخه تولید بازگردانیم.